Algemene Voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van onze algemene voorwaarden, omdat deze voorwaarden op al onze leveringen van toepassing zijn.

Bestelling
Als u een keus heeft gemaakt uit ons ruime lunch aanbod kunt u uw bestelling doorgeven via onze website, per telefoon via 06-48789663 of per e-mail via info@LunchBewust.nl.
Wij hebben de mogelijkheid om een aanbetaling te vragen van 50% van het totale bedrag. Mocht u onverhoopt uw bestelling willen annuleren dan rekenen wij 10% van het totaal te leveren bedrag. Als u zeven tot drie dagen van te voren wilt annuleren is dit percentage 50% en bij minder dan drie dagen is dit percentage 75%.

Bezorgkosten
Bezorgen doen wij gratis bij een bestelling vanaf € 50,00 excl. BTW. Bij een bestelling met een totaalbedrag kleiner dan € 50,00 excl. BTW zijn de basis bezorgkosten € 3,30 excl. BTW.

Betaling
U kunt bij ons uitsluitend per bank betalen, waarbij de betalingstermijn 14 dagen na factuurdatum is. Mocht u niet binnen deze termijn overgaan tot betaling kunnen wij (administratie) kosten in rekening brengen.

Verantwoordelijkheid
Als u bij ons producten huurt of bijpassende goederen ter leen bijgeleverd krijgt (zoals servies of schalen) bent u hiervoor vanaf levering tot retourneren verantwoordelijk. Wij zullen bij breuk en/of vermissing de vervangingswaarde in rekening brengen. Mocht u uw goederen niet schoon retourneren is dat geen probleem, wij zullen dan voor u afwassen tegen een vergoeding van € 1,00 excl. BTW per persoon.

Wij hebben deze website met de grootste zorg samengesteld, maar kunnen niet uitsluiten dat deze fouten bevat. De prijzen zijn geldig vanaf januari 2020, waarbij wij ons voorbehouden om (prijs)wijzigingen door te voeren.